Oslo Business Forum

Oslo Business Forum er et imponerende arrangement, organisert av Christoffer Omberg og Marius Røed Wang, to unge BI-studenter som hoppet av studiene for å utfordre konferanse-Norge. Mens CNN-nestor   Richard Quest ledet hovedscenen, fikk jeg gleden av å lede den langt mindre, men dramaturgisk spennende 360-graders scenen Fireside Stage.

Billetter til høstens konferanse ligger allerede ute her, og her får vi endelig svar på hva i all verden David Cameron tenkte (og har lært av) da han satte i gang Brexit-sirkuset…

Det var mange interessante stemmer på Fireside-scenen i løpet av dagen, men jeg vil spesielt anbefale den britiske forskeren Eliza Filby, som snakket om kulturelle forskjeller mellom generasjoner. Et alltid kontroversielt tema, gitt at det alle generasjoner har til felles er skepsisen mot å bli satt i bås. Likevel er det mye sosiologisk lærdom i hennes forskning, her er et av hennes foredrag på temaet.

At unge mennesker ikke vil sitte tålmodig og vente på at samfunnets utfordringer løses for dem, er både klimademonstrasjonene og gutta bak OBF-konferansen et godt eksempel på!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s