UDIPLOMATISK

Eirik Bergesens utenriksblogg

Konferansier/foredrag

Kunnskapsrik, med smart humor

Med en fot i UD og en i underholdningsverdenen er jeg en faglig kompetent møteleder som bruker humor til å gi konferansen en lett stemning. Jeg bidrar også gjerne med min erfaring i organiseringen av et møteprogram.

(Foto: Bård Haug)

(Foto: Bård Haug)

Konferansieroppdrag: Kommunikasjonsforeningens årskonferanse, Frivilligheten Norges årskonferanse (ledet bl.a. partilederdebatt), Årets ledertalenter for E24, Næringskonferanser for Norwegian, Klarspråkkonferansen, Innovasjon Norges årlige vannkonferanse, Internasjonaliseringskonferansen om forskning og utdanning ved NTNU, Naturviterne vs. Samfunnsviterne på Litteraturhuset, landbruksdebatt med toppolitikere på Universitetet i Ås m.fl.

Foredragsholderoppdrag: Utenriksdepartementet, Aftenpostens Utenriksdag, NRK-nyhetsavdelingens Gullrosefest, Unicef, Norad, Flyktninghjelpen, Studentersamfunnene i Bergen og Trondheim, Burson-Marsteller, Atlanterhavskomitéen, KS’ Kommunedagene, UDI, Forbrukerrådet, Nordic Techpolitics, Mediesamfunn på Litteraturhuset i Bergen, Bergen Media By, Performance Day m.fl. Vært panelist i ”Torsdagstinget”, TV2s Ettermiddagen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: