Om meg/Kontakt

Kontaktinfo: eirik.bergesen(at)gmail.com, tlf. +47-98 09 88 29, @eirikbergesen på Twitter.
Arkiv over mine tekster

Jeg leder det politiske showet All Makt og er politisk kommentator i tv, radio og aviser. Tar også oppdrag som konferansier og debattleder.


Jeg har ledet «All Makt» siden 2015, som sceneshow på Røverstaden og Teaterkjellern, og som radioprogram på NRK P2 i 2018. Jeg skriver også satiresiden Opplysningskontoret.org.

Har jobbet med mange tv-programmer, bl.a. «Lindmo» (NRK1), ”Otto Jespersen har fått nok” (TV2), «Storbynatt» med Bård Tufte Johansen og Harald Eia (NRK1), «Riksforsamlinga» med Are Kalvø på NRK1, «Anne-Kat» (TVNorge),»Typisk deg» med Petter Schjerven (TVNorge), «Nytt på Nytt» (NRK1) og teaterstykket «Kjære landsmenn» med Herborg Kråkevik (Det norske teateret) m.fl.

Blir mye brukt som ekspertkommentator i TV2 Nyhetskanalen, først og fremst på amerikansk politikk og utenrikspolitikk, men var også fast i panelet på det daglige programmet «Valgstudio Nachspiel» under Stortingsvalget 2017.

Jeg har vært spaltist i Morgenbladet, Minerva og Huffington Post, skrevet portrettintervjuer i Dagbladet Magasinet og ellers mye frilans i andre norske publikasjoner.

Jeg har bakgrunn fra UD gjennom 10 år – aspirantkurset, EU-delegasjonen i Brüssel og ambassaden i Washington og Utenriksministerens sekretariat.

Har også jobbet i kommunikasjonsselskapet Burson-Marsteller med fagansvar for internasjonale relasjoner.

God lesning!
Eirik

7 kommentarer om “Om meg/Kontakt

  1. Hei Eirik, var det deg som introduserte Peter brubakk i Storbynatt?

    Mvh Kåre (som forøvring mener at begrepet rettferdig krig er problematisk uten å falle i Carl Schmitt-fellen)

  2. Hei! Du sa for litt siden «blodbad»i Kongressen i tv2 Nyhetskanalen. Var det et «blodbad»? Nei, det så ikke slik ut for meg. (Jeg er ingen fan av Trump). Jeg oppfatter det som Fake News fra deg, Bergesen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s