«Jakten på ærligheten – bryt spillereglene og finn din mediepersonlighet»

Skjermbilde 2014-03-19 kl. 00.37.56Vær deg selv. Det er det som fungerer aller best i media. Hadde det vært så enkelt som det høres ut, hadde det ikke vært behov for kommunikasjonsrådgivere.

En trenger profesjonell hjelp for å lære metodene som gjør at mediepersonligheten kommer fram. Men standardisert medietrening hjelper deg ikke. Det gjør deg til et ti-punktsprogram.

For å nå effektivt igjennom i dagens underholdningsdrevne nyhetsbilde må du bryte reglene du har lært om tradisjonell kommunikasjon. For hva gjør du når situasjonen krever mer av deg enn de innøvde rutinene?

Når bedriften eller organisasjonens omdømme virkelig står på spill. Eller din egen. Når du ikke bare kan ”bygge bro” til dine poenger, men må svare på tøffe og personlige spørsmål. Når du ikke har råd til å la være å spekulere. Når du ikke lenger kan være forsiktig med å bruke følelser eller humor.

Slike utfordrende situasjoner kan være en ”blessing in disguise”, en mulighet til å snu motgang til noe positivt. Men det krever at du våger å være åpen, både om situasjonen og om deg selv som person.

For å formidle effektivt i dagens medielandskap trenger du evnen til å fortelle historier. Hva er storyen din? Hva driver deg profesjonelt? Hvorfor står du opp om morgenen for å gå på jobb?

Media er i stadig større grad en scene. Hvor du må ta et skritt fram fra mengden og spille rollen som deg selv. Eller forbli en knapt synlig statist.

Vi har førstehånds erfaring med politikk, media og underholdning. Det gjør at vi kan tilby et annerledes og inspirerende kurs for deg som ønsker å bevisstgjøres omkring og styrke din medieprofil. Vår bakgrunn gjør at vi med kreative metoder kan gi deg avgjørende kunnskap om hvordan du tar i bruk følelser, humor og polemikk for å formidle budskapet ditt.

Vi kan også skreddersy seanser hvor vi inviterer med profilerte politikere og tv-personligheter vi har jobbet med, som deler sine bransjehemmeligheter.

– Eirik Bergesen er skribent og politisk kommentator. Han leder «All Makt», som sceneshow og podcast. Han har vært tekstredaktør for ”Anne-Kat”, har skrevet for tekster bl.a. for «Storbynatt» med Bård Tufte Johansen og Harald Eia, «Riksforsamlinga» med Are Kalvø og stått bak satiresiden Opplysningskontoret.org. Han er tidligere diplomat (utenriksministerens sekretariat, ambassaden i Washington, EU-delegasjonen i Brüssel og aspirantkurset) og har vært kommunikasjonsrådgiver i Burson-Marsteller.

– Ketil Raknes er lektor på Høyskolen Kristiania. Han har tidligere vært statssekretær i Miljøverndepartementet og ansvarlig statssekretær for informasjon i SV. Han har skrevet bøkene «Jakta på makta» og ”Høyrepopulismens hemmeligheter”. Tidligere har han jobbet som USA-korrespondent for Morgenbladet og kommunikasjonsrådgiver i Røde Kors og Burson-Marsteller.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s